محتوای این مقاله
اگرچه در اصل توسط چین معرفی شد، اما ژاپن یک شوق مذهبی کامل ایجاد کرد تا رامن را هر چیزی جز ساده بسازد. رشته فرنگی دندان نودل های بلند و نازکی نودل خارجی اندومی است که روی آن سس سبزیجات نگهداری شده، روغن چیلی، فلفل دلمه ای تازه، فلفل سیچوان، گوشت خوک چرخ شده و پیاز قرار می گیرد. پس از تحقیقات مداوم و بازآفرینی توسط ژاپنی ها، به یک لذیذ محبوب و محبوب تبدیل شده است. شایعات حاکی از آن است که در دهه 1990، خانههای رامن در سرتاسر ژاپن ظاهر شدند و به سرعت تبدیل به مقصدی شدند که مسافران و مسافران باید از آن بازدید کنند.
این به این دلیل است که سیستمی به نام “کائداما” وجود دارد. اگر حاوی کمتر از 30-20 درصد آب باشد، قوام ماکارونی سفت و درشت خواهد بود. یوکوهاما آیکی و کیتاکاتا رامن از نودل های غلیظ تری استفاده می نودل خارجی اندومی کنند. برای رشته های نازک لازم نیست این کار را انجام دهید، بنابراین رشته های نازک بدون موج درست می کنند. هنگام خوردن نودل های نازک و صاف، نرمی دهان شما وجود دارد که لزوماً هنگام خوردن رشته های غلیظ تر، نرمی به آن نودل خارجی اندومی وارد نمی شود. نودل های نازک معمولا در رامن تونکوتسو به سبک کیوشو استفاده می شود.
Maccheroni Alla Molinara به عنوان “پاستای همسر میلر” ترجمه می شود
بنابراین، شما می توانید به راحتی آن را از یک مکان به مکان دیگر منتقل کنید. اگر اطراف تخته تاقچه ای وجود داشته باشد، ظروف به راحتی از کناره ها سر نمی خورند. برخی برای مقاومت در برابر گرما طراحی شده اند، اما تعداد بسیار کمی در بازار وجود دارد. قرار دادن یک قابلمه یا تابه داغ روی تخته نودل می تواند باعث ایجاد علائم سوختگی خاصی شود که می تواند باعث کنده شدن سطح نودل خارجی اندومی تزئینی شود. تخته های ماکارونی مدرن هرگز نباید به عنوان تخته برش استفاده شوند.
Casarecce تقریباً شبیه لوله های بسته است برای غذاهای پخته شده ایده آل است
تریپولینی شبیه کلمه canestrini به نودل خارجی اندومی معنای “سبدهای کوچک” است. سبدهای آن «قاشقی عالی برای سسها، بهویژه خورشهای ماهی و گوشت در اندازههای بزرگتر است و در اندازههای کوچکتر، بافت آن در سوپها نودل خارجی اندومی و سوپها دلپذیر است». Barilla توصیه می کند که فارفاله را در “سس های سبک با سبزیجات یا ماهی، سس های مبتنی بر شیر، سس های ساده بر پایه کره یا در سالاد پاستا” قرار دهید. با وجود منشأ متنوع آنها، فرآیند ساخت این رشته ها نودل خارجی اندومی شامل جداسازی نشاسته از این منابع مختلف است تا خود رشته ها طعم خاصی نداشته باشند.
چرا به رشته فرنگی مست می گویند؟
بعد از اینکه آبکش کردید و با آب سرد خوب آبکشی کردید با قلم مو کره بمالید تا نچسبد. و به یاد داشته باشید، نودل های شیشه ای طعم مایع پخت و پز را جذب نودل خارجی اندومی می کنند، بنابراین اگر آنها را در آب آشپزی یا آبگوشت نمی پزید، حتماً حداقل آب پخت و پز را نمک بزنید. اسپاگتی ممکن است محبوب ترین و محبوب ترین نوع پاستا در این لیست باشد و همچنین یکی از قدیمی ترین انواع پاستا است. یک بررسی فرهنگی از سیسیل از حدود 1154 به سابقه ای برای اسپاگتی – رشته های خشک خمیر تهیه شده از آرد گندم – که به سایر مناطق ایتالیا صادر می شد اشاره می کند. نسخه دیگری به نام اسپاگتی آلا چیتارا از آبروزو سرچشمه گرفت، جایی که برای اولین بار با ساز گیتار مانند ساخته شد.
Anelli که به معنای “حلقه های کوچک” است، اغلب در سوپ های کنسرو شده یافت می شود
با این حال، naengmyeon یک غذای با طراوت برای نودل خارجی اندومی خوردن در یک روز گرم تابستان است. نه به این دلیل که با الکل درست شده است، ما آن را “نودل مست” می نامیم، بلکه به این دلیل که فولکلور پیرامون آن وجود دارد که احتمالاً درست نیست. نویسنده مست این رشته پس از بازگشت به خانه مست و گرسنه، دست به کار شد تا با هر چیزی که در کمد آشپزخانه پیدا کرد، رشته درست کند. به عنوان مثال، اگر از تخته رشته فرنگی برای بریدن گوشت استفاده می کنید، باید بسیار مراقب باشید. اگر مراقب نباشید، می توانید به راحتی خود را برش دهید. با این حال، اگر از تخته پاستا برای خرد کردن سبزیجات استفاده کنید، بسیار ایمن نودل خارجی اندومی تر است.
تخته پاستا از چه چیزی ساخته شده است؟
آنها شبیه به هم هستند، اما پاستاهای لوله کوتاه مانند پنه، زیتی و ریگاتونی در نودل خارجی اندومی بافت، شکل و کاربرد متفاوت هستند. نودل های خشک اگر ظرف شش یا هفت نودل خارجی اندومی ماه پس نودل خارجی اندومی از خرید از آنها استفاده کنید بهترین طعم را خواهند داشت. ماکارونی نودل خارجی اندومی تازه سه تا چهار روز در یخچال ماندگاری دارد. می توانید رشته فرنگی تازه منجمد بخرید که چند ماه در فریزر شما ماندگاری دارد.
منبع: منبع
خرید انواع نودل خارجی بهترین قیمت – احسان مارکت